AY YILDIZ BİLECİK’E ÇOK YAKIŞTI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bilecik Belediyesi tarafından şehir estetiğine değer katacak olan ve varlığımızın sembolü Ay Yıldız’lı bayrağımızı şehrimizin hakim noktasına işledik.

Milli ve Manevi değerlerimiz ile Tarihimizden miras kalan simgeleri şehrin birçok noktasına işleyen Bilecik Belediyesi tarafından yeni bir çalışmaya imza atıldı.

 

Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan ile Tek Devlet gibi değerlerimizi hatırlatmakla birlikte; 60 metre uzunluğunda ve 40 metre enindeki büyüklüğe sahip Türk Bayrağımız Bilecik’e çok yakıştı. Altında ‘’Dirilişin Şehri Bilecik’’ yazısı işlenen çalışma, çok uzun mesafeden görülebiliyor.

‘’BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERİ ŞEHRİMİZİN HER NOKTASINA İŞLİYORUZ’’

Belediye Başkanı Nihat Can, gerçekleştirilen çalışma hakkında yaptığı açıklamada; Bilecik Belediyesi tarafından bizi biz yapan değerlerin şehrin belirli noktalarında işlediklerini belirtti.

 

Bilecik’in tarihimizdeki yeri ve önemine değinen Belediye Başkanı Nihat Can, çalışma hakkında verdiği bilgide, şunları söyledi:

 

‘’Bilecik Belediyesi olarak; Osmanlı Arması’ndan Şehit Asker Anıtı’na; Kayı Boyu Anıtı’ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anıtı’na, Şampiyon Tepe’den Yükselen Türkiye Cumhuriyeti anıtına kadar birçok önemli çalışmayı şu ana kadar gerçekleştirdik. Hepsi de Milletimiz tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Her zaman söylediğimiz gibi şehirler, simgeleri ve değerleriyle tanınıyor ve biliniyor. Yapılan her bir anıt ve çalışma ilimize gelen misafirlerimizin fotoğraf karesine giren güzel çalışmalar. 1 milyon 500 bin turist hedefi olan Bilecik’imizde bu kez şehrimizin hakim bir noktasında devasa büyüklükte Türk Bayrağımızı işledik. Işıklandırması ve diğer peyzaj çalışmalarıyla güzel bir eser oldu.’’

 

‘’ANITLARIMIZDA MİLLİYETÇİLİĞİMİZ İLE BİRLİKTE MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZİ İŞLİYORUZ’’

Türk Bayrağının her zaman en iyi yerlerde en iyi şekilde görülmesi gerektiğine inandıklarını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Anıtlarımızda Milliyetçiliğimiz ile birlikte Milli ve Manevi Değerlerimizi işliyoruz. Bilecik; Osmanlı Devleti’nin kurulduğu topraklar olduğu gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele döneminde başlatmış olduğu Kurtuluş Hareketinin de önemli noktalarından birisi. Dolayısıyla bu çalışmamızla, varlığımızın en büyük göstergesi olan Türk Bayrağını büyük bir onur ve gurur ile işledik’’ ifadelerini kullandı.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

AY YILDIZ BİLECİK’E ÇOK YAKIŞTI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin