AVCILIK VE ATICILIK KULÜBÜ YENİ YERİNE TAŞINDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Avcılık Atıcılık ve İhtisas Kulübü’nün yeni yerinin açılışını gerçekleştirdi.
Başkan Yardımcısı Nihat Can ve birim müdürleri ile açılışı gerçekleştiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, yeni yerin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, şunları söyledi:
”Kulüp binamız yeni yerine taşındı. Sağolun sizler anlayış gösterdiniz. Önceki yerinizden buraya taşındınız. Burası daha geniş ve daha ferah. İnşaallah Sezer Bey’in de buna ilişkin planları var. Yine eksik olan neyse bizler yardımcı oluruz. Sizlerle her zaman birlikteyiz. Size bir sözümüz daha vardı. Atış Poligonu projemiz vardı. Burayla ilgili olarak, toprak hafriyat alanı belirledik. Ancak, tahminimizden fazla bir hafriyat olayı çıktı. Bir ihale yaptık ve o ihale de istediğimiz gibi gelişmedi. Şimdi yeni bir ihale daha yapacağız. Onu yapıp inşallah 2018’in sonuna kadar verdiğimiz sözü yerine getirmeye çalışacağız. Biliyorsunuz ki bizler şu ana kadar verdiğimiz sözleri yerine getirmeyi Cenabı Allah bize nasip etti. İnşallah bu dönem de verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.”dedi.
ATIŞ POLİGONUNU 2018 YILININ SONUNA KADAR VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNMAYI PLANLIYORUZ”
Bilecik Belediyesi tarafından çalışmaları süren Atış Poligonu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, poligonun 2018 yılı sonuna kadar vatandaşların hizmetine sunulacağını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Atış poligonu için hafriyat bittikten sonra diğer çalışmalar hızlı gelişecek. Önümüzdeki yıl İnşallah bir de açık atış poligonu yaparız. Sizlere bu konuda bir yol açmış oluruz ve bu anlamda güvenlik birimleri ve diğer alanlardaki sivil insanımız buradan faydalanmış olacak. Ya da bu işin meraklıları, sağda solda ateş edeceklerine, gelip buradan faydalanabilecek. Tüzük değişikliğine gidip avcılıktaki programı biraz da spora yatkın hale getirmek lazım. Biz belediye olarak da yarışma ve sporlar anlamında arkadaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Okçuluk ve balıkçılık gibi alanları ekleyebiliriz.” dedi.
BİLECİK’TEKİ TURİZM FAALİYETLERİNE AVCILIK, OKÇULUK VE BALIKÇILIK FAALİYETLERİNİ EKLEMEK İSTİYORUZ”
Bilecik’te turizmin canlandığını ve var olan turizm faaliyetlerine yenilerini eklemek istediklerini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Bilecik’te turizm artık canlandı. Özellikle Diriliş dizisinden sonra ilimiz yurt içi ve dışından birçok konuğu ağırlıyor. Bu anlamda paket turlar ile konuklarımız 1 yada 2 gün ağırlayabiliriz. Bu anlamda siz derneğimizin ön hazırlık ve çalışması olursa bu noktada gelen misafirlerimize şehrimizi ve çevremizi tanıtma anlamında son derece güzel olur. Bu aynı zamanda derneğimiz için bir gelir kaynağı da olur. Ben bu anlamda Kulüp Başkanımız Sezer Bey ve ekibine teşekkür ediyorum. Yeni yerlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
AVCILIK VE ATICILIK KULÜBÜ YENİ YERİNE TAŞINDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin