Av. Çiçek: “Hem muhalefet hem de iktidar oy kaybediyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muharrem İnce’nin başkanlığında kurulan Memleket Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Av. Mustafa Kemal Çiçek, 11Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

Türk siyasetinin tamamen tıkanmış durumda olduğunu, hem iktidarın hemde muhalefetin oy kaybettiği bir süreçten geçildiğini aktaran Çiçek, gazeteci Erhan Toka’ya yaptığı açıklamada, “Bu durum Muharrem İnce’nin başlatmış olduğu siyasi yürüyüşün muaffakiyetle sonuçlanacağının bir göstergesidir.” dedi.

Çiçek, Memleket Partisini tercih etmesinin en önemli nedeninin “Atatürkçü değerler ve Atatürkçü ilkeleri benimsemiş olması” olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“HER ZAMAN YANINDA OLDUM”

Muharrem İnce Cumhuriyet Halk Partisinde Atatürkçü değerleri benimseyen, özümseyen bir insan olduğu için her zaman yanında oldum. Şimdi Memleket Partisini kurdu ve yine kurucu üyesi olarak. Tarafıma onur duyarak verdiği Disiplin Kurulu vazifesi ile her daim yanında olmaya devam edeceğim. Esas neden Atatürkçü değerler ve Atatürkçü ilkeleri benimsemiş olması.

“MUHARREM BEY İDDİALI BİR SİYASETÇİDİR”

Muharrem bey tamamen iddialı bir siyasetçidir ve bunu Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasında da fazlasıyla gösterdi. Türk siyaseti tamamen tıkanmış durumda. Hem muhalefet hemde iktidar oy kaybediyor. Bu durum Muharrem İnce’nin başlatmış olduğu siyasi yürüyüşün muhaffakiyetle sonuçlanacağının bir göstergesidir.

“AÇIK OLARAK İLAN ETTİ”

Bugün başkan tamamen bir manifesto ortaya koydu. Amblemimizin her ne kadar üzerinde çeşitli sansasyonlar da üretilse ne kadar etkili, ne kadar bir günce yarattığını anlattı. Tüm bölgeleri, insanlarımızı kucaklayıcı bir tarz ortaya koyduğunu açık olarak ilan etti. Yine en demokratik tüzüğün yapıldığını ki bu tüzük çalışmalarının ben de içerisindeydim.

“MUHARREM BAŞKAN, YAPILANMANIN ÖNÜNÜ AÇTI..”

Sadece partinin Cumhurbaşkanı adayının yada genel başkanının delegelerle değil tamamen üyeler tarafından seçileceğini, fermuar sistemiyle kadın ve erkek eşit olarak adaylığını koyacağı bile Türk siyasi hayatında en büyük reformlardan birisi olmuştur. Bunun karşılığını da muhakkak Memleket Partisi görecektir. Çünkü CHP her ne kadar sosyal demokrat bir parti olduğunu iddia etse de tüm anti demokratik hükümleri uygulamaktan hiçbir zaman geri kalmamıştır. Muharrem Başkan bu yaşananları gözeterek çağdaş, kucaklayıcı ve herkesin siyaset içerisinde olacağı bir yapılanmanın önünü açtı.

“GÜZEL GÜNLER YAKINDIR..”

Türk siyasetinde iddialı bir parti siyaset arenasına girdi ne cumhur ittifakından nede millet ittifakından biz memleketin yanındayız diyerek yüzde 50+1 için yola çıktı. Bu yolda başarılı olacağına ben inanıyorum, milletimiz için tüm insanlarımız için güzel günler yakındır diyorum.

Av. Çiçek: “Hem muhalefet hem de iktidar oy kaybediyor”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin