Atatürk de Çok Severdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Atatürk Parkı’na kazandırılan Atatürk ve köpeği Foks’un heykeli açılışı yapıldı.

Belediye Başkanı Semih Şahin, eşi Serpil Şahin’in katıldığı programda heykelin açılışı yapıldı ve hatıra fotoğrafları çekildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Berna Pamukcu, CHP ve İyi Parti teşkilatı üyeleri, il genel ve belediye meclis üyelerinin katıldığı açılış programında konuşan Başkan Şahin, çocuklar ve vatandaşlarımız için hayvan sevgisine dikkat çekmek ve parka renk katmak amacıyla güzel bir çalışma yapıldığını belirterek, şunları söyledi:

‘’Atatürk Parkımızın ikinci heykelini yaptık. Özellikle pandemi dönemi olmak üzere her zaman sokak hayvanlarımız için elimizden gelen çabayı göstererek onları aç ve susuz bırakmadık. Bu anlamda öncelikle Veteriner İşleri Müdürlüğümüz çalışanlarına teşekkür ediyorum. Salgın döneminde yaklaşık 3 ton mama dağıtık. 60 kedi, 60 da köpek kulübesi yaptırdık. Bunlar barınağımız dışındaki çalışmalarımız. Bununla birlikte Atatürk’ün meşhur köpeği Foks’un heykelini koyduk parkımıza. Hem Atatürk’ün hayvan severliğini göstermek hem de çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren birer hayvan sever olarak yetişmesini amaçlıyoruz. Bunun yanında bütün parkımızda bölgemizde yaşayan hayvanlardan birer biblo koyduk. Burası hem fotoğraf çektirmek hem de parkımıza renk katması için güzel oldu.’’ ifadelerini kullandı.

Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve şehrin birçok noktasına konulan mama ve suluklara mama koyan Başkan Şahin ve eşi Serpil Şahin, açılış sonunda davetlilerle hatıra fotoğrafları çektirdi.

Atatürk de Çok Severdi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin