ARSLAN AİLESİ’NİN EN MUTLU GÜNÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valiliğinde yıllardır görev yapan Muhsin Arslan’ın oğlu Mustafa Mert Arslan, Sıdıka Arslan Çimilioğlu ile hayatını birleştirdi.

Hafta sonu Pelitözü’nde bulunan La Vi Ta Garden tesisinde gerçekleşen düğüne eski Bilecik Valisi rahmetli Ayhan Çevik’in eşi Nuran Çevik, Ahmet Hamdi Nayır, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, kurum ve STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Baba Muhsin Arslan, düğünde yaptığı duygusal konuşmada, ”Her babanın hayatında çok özel bir kaç gün olur. O günlerden biri de evladının mürüvvetini görmek. Oğlum Mustafa Mert Arslan ve kızım (gelinim) Sıdıka Arslan Çimilioğlu’nun nikah şahitliği yapan meslek hayatımın ilk gününden bu yana bana sadece yönetici değil adeta bir baba şefkatinde bakan rahmetli Gazi Valim Ayhan Çevik’in eşi hanımefendi Nuran Çevik’e, Valim Ahmet Hamdi Nayır’a, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’e, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses’e, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e teşekkür ederim. Bu günler hiç bir zaman unutulmayacak anılardır. Beni ve ailemi çok özel günümüzde yalnız bırakmayan tüm yakın akrabalarıma ve dostlarım ile farklı illerden gelen asker arkadaşlarıma minnettarım. Güzel temennilerde bulunan eski Bakan Ali Şevki Erek’e, Vali Musa Çolak’a, Vali Süleyman Elban’a ve Vali Bilal Şentürk’e sonsuz teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ve yemeğin ardından Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü Özel Kalem Müdürlüğü’nde görevli Mustafa Mert Arslan ile Konya’da yaşayan Sıdıka Arslan Çimilioğlu’nun nikahı kıyıldı.

       

ARSLAN AİLESİ’NİN EN MUTLU GÜNÜ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin