AMATÖR SPOR TEMSİLCİLERİ BASIN İLE BİRARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)  Basın mensuplarıyla 2019-2020 futbol sezon açılış kahvaltısında bir araya geldi.

ASKF Başkanı Nusret Tosun, ASKF Başkan Vekili Murat Hızlı, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku,  Gençlik ve Spor Hizmetleri Tesisler Müdürü İsmail Özdil,yönetim kurulu üyeleri, hakem temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltıdan önce konuşma yapan ASKF Başkanı Nusret Tosun;

NUSRET TOSUN;” SON DERECE MUTLUYUZ, MEMNUNUZ”

“Sevgili Basın Mensubu arkadaşlarım, sizler bizim için çok değerlisiniz. Çünkü sizler olmadan sporumuzun sıkıntılarını gerek kamuoyuna, gerek bürokrasiye, gerekse de Siyasilere ulaştıramayız. Sizlere bu konuda çok teşekkür ediyorum, gerçekten bizleri destekliyorsunuz. Hemen hemen bütün basın mensubu arkadaşlarımız burada, bu anlamda bizler de son derece mutluyuz, memnunuz.” dedi.

İl Spor Güvenlik Kurulu Kararı toplantısında alınan kararla ilgili “ev sahibi takım taraftarı bayanlar ve 13 yaş grubuna kadar çocuklar hariç olmak üzere her iki takım taraftarının sevrine kapalı olarak kullanılması kararı” alınmıştı.

Alınan karar sonrası yerel ve ulusal basında yer alan “Damsız maç izlemek, yanında kadın bulunmayan erkekler stada giremedi” gibi basında yer almıştı.

Bu karar sonrası Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Sıradan bir amatör bir futbol maçında güvenliği sağlayamayıp, seyirciyi yasaklayan, emniyeti sağlayamayan Emniyet Müdürlerini ben kınıyorum,Emniyet Müdürünün görev; şehrin emniyetini sağlamaktır.” açıklamalarında bulunmuştu.

Aralarında İletişim Söz Konusu mu var?

İl Spor Güvenlik Kurulu Kararı toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Melek M. Subaşı’nın “İL SPOR GÜVENLİK KURULU KARARLARI” toplantısında alınan “ev sahibi takım taraftarı bayanlar ve 13 yaş grubuna kadar çocuklar hariç olmak üzere her iki takım taraftarının seyrine kapalı olarak kullanılması kararı” onaylayıp imza atığı ve taraftarın alınmamasını kabul gördüğü belirtilmiştir.

Bu durumdan haberdar olmasına dair yerel ve ulusal basında yer alan ailesi olmayan maça alınamaz  açıklamalarda bulunan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in, Belediye Başkan Yardımcısı Melek M. Subaşı’nın altına imzasını attığı bu karardan haberi yok mu sorusunu akıllara getirdi.

AMATÖR SPOR TEMSİLCİLERİ BASIN İLE BİRARAYA GELDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin