Amatör Spor Haftası Etkinliklerle Kutlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Amatör Spor Haftası sebebiyle kutlama yürüyüşü düzenlendi.

Vali Yardımcısı Rahmi Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, K.Y.K İl Müdürü İsmail Şen, AFAD İl Müdürü Mehmet Hayri Demirel, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak, OEDAŞ Müdürü Hacı Kadir Aykut, PTT Baş Müdürü Serhat Bozkurt, ASKF Başkan Vekili Murat Hızlı ve Futbol İl Temsilcisi Engin Toku katıldı.

 

Törenin açılış konuşmasını yapan Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız; Spor ve sportif çalışmalar bireyi fiziksel, zihinsel, ruhsal ve ahlaki yönden geliştirirken enerjilerini kişilerin sağlığına katkıda bulunacak şekilde kullanma olanağı sağlar.

Spor kurallara uymayı, birlik, dayanışma, saygı, sevgi, iş birliği, paylaşma, centilmenlik ve takım ruhu ilkelerini yerleştirerek topluma uyum, kendine güven, cesaret ve arkadaşlık duygularını geliştirir. Her zaman ilimiz sporunu destekleyen başta Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza, programımızı onurlandıran Sayın Valimize, Bilecik Belediyemize ve İlçe Belediyelerimize, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonumuza; tüm spor kulüplerimiz ve sporcularımız adına teşekkür ediyorum ve Amatör spor haftamızı kutluyorum.” dedi.

ASKF Başkan Vekili Murat Hızlı; Spora ilk başlayan kardeşlerimiz için profesyonelin ilk adımı olan amatör sporu tanıtmayı ve kendilerine amatör sporu kazandırmayı ilke ediniyoruz. Profesyonelin ilk adımı amatördür.Dünya’da ve Türkiye’de başarılı olmuş en üst seviyeye gelmiş şampiyonluğu yaşamış sporcularımızın yolu mutlaka amatörden geçmiştir.” ifadelerini kullandı.

Amatör Spor Haftası Etkinliklerle Kutlandı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin