“Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi, sen bu işin sonunu düşünmedin mi?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hani bir Türkü var; “Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi, sen bu işin sonunu düşünmedin mi?” diye…

CHP Bilecik İl Genel Meclis üyesi Zafer Kurnaz son zamanlarda sosyal medya hesaplarında bazı paylaşımlarda bulunuyor. Kendince AK Parti’ye muhalefet edip, serzenişlerde bulunuyor. Doğrudur, yanlıştır ben orasını bilemem. Ancak bildiğim bir şey var…

Zafer kardeşim siz değil miydiniz mevcut Meclis başkanı Osman Yılmaz’ın 2. dönemindeki yapılan seçimlerde tıpış tıpış gidip oy veren? Siz derken şahsın ve Millet ittifakının tüm üyeleri? (5 CHP- 4 İYİ PARTİ)

Hatta ben o dönemde bunu haber yapmıştım da; “BİLECİK’TE CUMHUR VE MİLLET İTTİFAKI BİRLEŞTİ” diye de başlık atmıştım.

Hatta ve hatta yaptığım o haber üzerine partinizden bazı yetkiler bana;” Neden böyle bir başlık attın, neden bu haberi yaptın, senden başka bu haberi yapacak Gazeteci yok muydu” diye de sitemde bulunmuşlardı!..

Tabi o süreçte Ak parti ile yaptığınız görüşmeler, (Pazarlıklar) kısmen tuttu, kısmen tutmadı değil mi?

OSB’lerin Müteşebbis heyetlerinde görev almanız, komisyonlara girmeniz vs. vs….

1 Nisan günü İnönü Zaferleri törenlerine CHP İl Başkanı Sayın M.Metin Yaşar ile gitmediniz mi? Hatta giderken Metin hocanın arabasını sen kullanmadın mı? Peki törenlere gidip gelme aşamasında il başkanınızla başkanlık ve encümen seçimlerini hiç konuşmadınız mı?

Ve aynı gün öğleden sonra da Seçim oldu ve Ak partili Osman Yılmaz’a oy kullanırken;” Hayırlı olsun Osman başkan” demediniz mi?
Sayın Kurnaz tatlı su kurnazlığına hiç gerek yok!…

Bakınız benim derdim burada Ak partililerin yaptıklarının doğru olduğunu savunmak değil. Yatırım programına alınan köylere hizmetlerin gitmediği yönünde eleştirilerde bulunmuşsunuz sosyal medyanızda. Elbette bunun savunulacak bir tarafı yok, haklı olabilirsin belki…

Amma velakin hep söylediğim bir şey var; “Düğmenin ilkini yanlış iliklerseniz hepsi yanlış iliklenir” diye…

Siz Millet İttifakı olarak düğmenin ilkini AK Parti’li başkana tıpış tıpış oy vererek yanlış iliklediniz. Şimdi de gelmiş kendinizce muhalefet ediyorsunuz. Hem o muhalefet etmenin yolu da bana göre sosyal medya değil, partinizde basın açıklaması yaparsınız bütün kamuoyu bilinmesi gerekenleri bilir, öğrenir. Gerçi ona da gerek yok ya değil mi?

Partili yöneticileriniz demiyor mu; “Zaten basına pek gerek kalmadı, artık sosyal medya var herkes sosyal medyayı takip ediyor” diye?…

Onun için sizler böyle sosyal medyalarınızdan anlatın derdinizi işte…

Ak Partili bir yöneticinin espriyle karışık dediği gibi; “Tepede Kılıçdaroğlu, Bilecik’te böyle CHP’li yöneticiler olduğu müddetçe biz daha çokkk iktidarda kalırız

Neyse seçimlere az bir zaman kaldı, Anadolu’nun bağrından bir vatan evladı çıkar da, bu iktidara da bu muhalefete de gereken cevabı verir herhalde….

HOŞÇAKALIN

“Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi, sen bu işin sonunu düşünmedin mi?”
Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Chp,li

Sizi bu yanınızdan ötürü tebrik ediyorum

Davut

Siyaset para kazanmak için yapılacak bir makam değildir , hizmet yapılacak bir makamdır . Siyaseti para için yapanlar her kalıma girmeye mahkumdur .

Bizi Takip Edin