AKARKARASU:”ÖZEL GÜVENLİKLERE BİR DOKUNDUK BİN AH İŞİTTİK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik milletvekili adayı Av.Faik Akarkarasu geçtiğimiz akşam İlimizde görev yapan Özel Güvenlik görevlilerini ziyaret etti. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Fabrikaların Özel Güvenlik Görevlilerini ziyaret eden Akarkarasu ve CHP heyeti gördükleri ilgi ve alakadan dolayı memnun oldukları kaydedildi.

CHP Milletvekili adayı Av.Faik Akarkarasu konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları atlardı:

AKARKARASU; ” ÖZLÜK HAKLARI YOK, YIPRANMA PAYLARI YOK”

“İlimizde faaliyet gösteren fabrikaların Özel Güvenlik Görevlilerini akşam saatlerinde ziyaret ettik. Sağolsunlar bizleri çok sıcak karşıladılar.Gösterdikleri ilgi ve alakadan son derece memnun kaldık.Ancak Özel Güvenlik görevlilerine bir dokunduk, bin ah işittik.5188 sayılı yasaya bağlı olan bu arkadaşlarımız çok dertliler. Bilecik’te Özel Güvenlik İş’e bağlı yaklaşık 350 personel bulunmakta.Arkadaşlarımızın özlük hakları yok, 4/D’li Kamu işçilerinin aldıkları haktan yararlanamıyorlar, Şehitlik hakları yok, Yıpranma payları yok, gece 22-06 saatleri arasında çalışma gece zammı yok.

“TAM BİR FİYASKO OLDUĞUNU GÖRDÜK”

AKP Hükümetinin bir lütuf gibi sunduğu kadro meselesinin ise tam bir fiyasko olduğunu gördük.Askeri ücretle kadroya geçirilen bu emekçi kardeşlerimizin 24 Haziran’da kendilerinin geleceği için, çocuklarının gelecekleri için mantıklı karar vereceklerinden hiç şüphemiz yok” diyerek CHP iktidarında tüm bu sorunların üstesinden geleceklerini belirtti.

 

AKARKARASU:”ÖZEL GÜVENLİKLERE BİR DOKUNDUK BİN AH İŞİTTİK”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin