AK Parti’den İstifa Etti Ama…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Genel Meclisi Şubat Ayı Toplantıları Başladı.

Birleşimin ilk gününde gözler geçtiğimiz gün Ak Parti’den istifa eden Alper Karadağ’a çevrildi.

Ak Parti’den istifa eden Karadağ’ın Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin yanısıra nereye oturacağı merak konusu oldu.

Toplantı sırasında her zamanki yerine, Ak Parti grup sıralarına  oturan Alper Karadağ’ın moralinin bozuk olduğu ve düşünceli olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Ak Parti Bilecik İl Genel Meclis üyesi ve Meclis Başkanı Osman Yılmaz ile Zeki Kayadelen Alper Karadağ’ın Ak parti grup sıralarına oturmasını değerlendirdiler.

Meclis Başkanı Osman Yılmaz;” Bizler de Alper abimizin istifasını basından öğrendik. Henüz Özel İdare’ye ulaşan resmi bir yazı yok. Durum böyle olunca da dolayısıyla Alper abi halen partimizin üyesi olarak gözükmektedir. Bu durumda Ak parti sıralarında oturmasında bir sakıncası bulunmuyor” dedi.

Zeki Kayadelen ise; “Bizlerde bu sebeplerden ötürü Alper abimizin ayrı oturmasını uygun görmeyerek yine aynı şekilde bir büyüğümüz olarak Osmaneli ilçe teşkilatımız kurucusu olarak, İl Genel Meclis üyemiz olarak burada oturmasını rica ettik o da kırmadı sağolsun” dedi.

AK Parti’den İstifa Etti Ama…
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin