AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU MHP’DEN ADAY OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU MHP’DEN ADAY OLDU

31 Mart Yerel Seçimlerinde siyasi partilerin aday belirleme süreci tamamlandı. İstedikleri sıralamada veya yerde aday gösterilmeyen isimlerden bazıları istifa ederken bazıları da çareyi başka partilerde buldu.
Bunlardan en dikkat çekici örneği de Gölpazarı’nda yaşandı.

Eski AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Nuri Arslan iki seçimdir istediği sıralamayı alamadığı için partisinden istifa ederek MHP’den Gölpazarı İl Genel Meclis 1. Sıra adayı olarak gösterildi. Bilindiği üzere “Hacı Nuri” olarak tanınan ve 2009-2014 yılları arasında AK Parti Gölpazarı İl Genel Meclis Üyesi olan Nuri Arslan 2014 seçimlerinde tekrar aday olmuş fakat 2. Sıradan gösterildiği için meclise girememişti.

BU DEFA SIRALAMAYA GİREMEDİ

Aradan geçen 5 yıldan sonra 31 Mart seçimlerinde tekrar Ak parti’den il genel meclisi için aday adayı olan Nuri Arslan bu defa  da sıralamaya giremedi.
Bu durum üzerine tepki olarak  Arslan AK Parti’den ayrılarak MHP’den aday olduğu öğrenildi.
Nuri Arslan’ın kamuoyunda ‘koltuk sevdalısı siyasetçi’ olarak izlenim bırakmasına neden olan bu hareketten sonra il genel meclisinde görev yaptığı dönemde yaptığı çalışmaları akıllara getirdi.

GÖLPAZARININ KADERİNİ DEĞİŞTİREN “BİR” OY

Hatırlanacağı üzere Veli Küçük Paşa’nın büyük gayretleriyle Gölpazarı’na Jandarma Er Eğitim Taburu getirilmiş ve ilçeye büyük bir ekonomik  kapı açılmıştı. Yıllar sonra eğitim taburunun kapanmasıyla boş kalan arazinin değerlendirilmesi gündeme geldiğinde Bilecik İl Genel Meclisinde bir oylama yapılmıştı. Tüm tepkilere ve uğraşlara rağmen askeriyeden boşalan yere cezaevi getirilmiş ve ilçenin ekonomisine büyük darbe vurulmuştu.

Hatırlanacağı üzere O gün oylamaların yapıldığı birleşimde  “BİR” (1) oy farkla cezaevinin getirilmesi kabul edilmişti. Ve Haci Nuri lakaplı Gölpazarı İl Genel Meclis Üyesi Nuri Arslan o gün cezaevinden yana oy kullananlar arasındaydı.

İLÇE BAŞKANI AYDIN GÖKSU TEYİT ETTİ

Diğer yandan MHP Gölpazarı İlçe Başkanı Aydın Göksu’yu telefonla arayıp İl Genel Meclis adaylarını sorduğumuzda;

1.sıra adayı Nuri Arslan, 2.sıra adayı Övgü Esen olduğunu teyit etti.

AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU MHP’DEN ADAY OLDU
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
RECEP ERTÜRK

BİLDİĞİM KADARIYLA HACI NURİ GÖLPAZARI’NIN RENKLİ SİMALARINDAN, VE GÖLPAZARI”NDA OLDUKÇA SEVİLEN BİR İNSAN DİYE BİLİYORUM. ANADOLU’DA BİR SÖZ VARDIR “ALTININ KADRİNİ SARRAF BİLİR”. MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ OLARAK MEMLEKETİNİ SEVEN, MEMLEKETİ İÇİN ÇALIŞMAYI KENDİNE ŞİAR EDİNEN, TEMİZ VE DÜRÜST OLAN HERKESE KAPIMIZ AÇIKTIR. İLÇE BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMİ UYGUN BULDUKTAN SONRA BİR PROBLEM OLACAĞINI HİÇ ZANNETMİYORUM…

Bizi Takip Edin