AK PARTİ SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, yerel seçimlerin ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Karabıyık, seçim sonuçları için Bilecik’e hayırlı olmasını diledi.

 

Karabıyık, teşkilat olarak önümüzdeki seçimler için çalışmaya başlayacaklarını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Karabıyık, “Bunun gerekçelerini sandık sandık çalışıyoruz. Analizini yapıyoruz. Sonuçları aldığımızda gerekçeleri ile birlikte kamuoyuna açıklama yapacağız. Şu an yapılan yorumların tamamı duygusal yorumlar olur.”dedi.

 

Karabıyık, “Amacımız 11 belediyemizin tamamında yerel ile geneli aynı görüşte buluşturmaktı ama seçmenimiz böyle karar verdi. Beklemediğimiz bir sonuç çıktı. Biz AK Parti olarak her zaman bir seçim bittikten sonra bir sonraki seçimin hazırlıklarına başlarız. Önümüzdeki seçimlere hazırlanacağız. Bu seçimin sandık sandık analizini yapıyoruz, değerlendiriyoruz. Eksikleri, noksanları tespit ediyoruz. 2002’den beri girdiğimiz tüm seçimlerden birinci parti çıkma özelliğimizi koruduk, yine birinci çıktık. Halkımızın takdirine sonuna kadar saygı duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Hem parti hem teşkilat olarak muhasebelerini yapacaklarını belirten AK Parti Milletvekili Selim Yağcı; “Milletimizim verdiği karar başımızın üstüne. Yaşanan eksiklikler ve aksaklıklar var. Bunların hem parti hem teşkilat olarak muhasebesini yapacağız. Hemşehrilerimizin de ne kadar doğru bir karar verdiğini zaman gösterecek. Seçilen arkadaşlarımızın güzel hizmetler yapmasını diliyorum. Doğru yapılan her işte Belediye Başkanlarımızın yanındayız ama yanlış yapılanlar olursa da kamuoyunda nezdinde gerekli uyarıları yapacağız. Önümüzdeki seçimde milletimizin gönüllerine girerek yeniden hizmet etme gayretinde olacağız” ifadelerini kullandı.

 

İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Milletvekili Selim Yağcı, seçime ilişkin değerlendirmelerinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

AK PARTİ SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin