ÖZTÜRK BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Nail Öztürk, 194 delegenin oy kullandığı seçimde 187 delegenin oyunu alarak yeniden AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı olarak seçildi.

Konak Kafe & Restaurant’ta gerçekleştirilen kongreye eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Marmara koordinatörü Berk Mersinli, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Semih Şahin ile ilçe belediye başkanları, CHP İl Sekreteri Cengiz Özer, siyasi parti temsilcileri. İl Genel Meclisi ve Belediye meclisi üyeleri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Programda açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Nail Öztürk, bugüne kadar AK Parti teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev aldığını belirterek, “Görev aldığım sürede şunu öğrendim ki AK Parti teşkilatları içerisinde görev almak büyük bir onur ve gurur meselesidir. Liderimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde “İnandığın yolda yürü” anlayışıyla durmadan, yorulmadan yürüyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Durmak yok yola devam.” ifadelerini kullandı.

“MESELE ÜMMET DAVASI”

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ise tüm dünyanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini kabul ettiğini vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımızın izinde yol yürümeyi hedef edinen ve hala o izle siyasetimizi devam ettirmeye gayret ediyoruz. Mesele koltukları, makamları kapmak, yada o koltuklara bir şekilde oturmak değil mesele davayı inandığımız dava ve kardeşliğimizi beraber tutabilmek, mesele burada ümmet davası. Tüm dünya Cumhurbaşkanımızın liderliğini kabul etmişken bizde inşallah liderimize toz kondurmadan, onun üzerinden bir gram dahi yük alabilen bir teşkilatlar olmayı rabbim bize nasip etsin diyorum.” dedi.

“100 YILDIR NASİP OLUYOR”

Milletvekili Selim Yağcı ise, bugünden itibaren her şeyin daha iyi olacağını, Türkiye’nin yeniden inşa edileceğini vurguladığı konuşmasında, “Bazı dönemler vardır milletler için şans dönemidir. Fırsat dönemidir işte bu dönem lider gibi lider var başımızda. Milletimize de bu gibi liderler 100 yıldır bir nasip oluyor. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde daha çok çalışmalıyız, daha çok birbirimizi sevmeliyiz. İnşallah Bilecik’te ve ilçelerimizde yerel yönetimde AK Parti Belediyeciliğini en iyi şekilde uygulayacak kadroları yeni dönem içerisinde yeniden hep birlikte hizmete getireceğiz bunun için de daha çok çalışacağız. Dün nasıl başardıysak yarın da bunu hep birlikte başaracağız.” ifadelerine yer verdi.

BİLECİK’TEN YUNANİSTAN’I ELEŞTİRDİ..

Eski Bakan, Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise programda yaptığı konuşmasında son dönemde Doğu Akdenizde yaşanan olaylarla ilgili Yunanistanın tutum ve davranışlarını eleştirirken, Yunanistanın tutumlarında tek başına olmadığını, söylediğinin de yalnızca kendisi ile alakalı olmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi:

“SON 18 YILDA ÇOK FAZLA ÇALIŞMA YAPILDI”

Yaşadığımız coğrafyada inşallah zulmün bitmesine ve sıkıntıların dinmesine gerekçe olacak yapıyı buralarda böyle kademe kademe hep beraber kurmuş oluyoruz. Yer altındayken savaşın, yer üstündeyken barışın göstergesi olan petrol ve doğal gazın özellikle büyük bir uğraşı içerisindeyiz yıllardan bu yana son 18 yılda AK Parti ikdidarıyla beraber hamd olsun bu konuda çok fazla çalışma yapıldı. Allah niyetlerimizin ve gayretlerimizin ötesinde yalnızca bize değil kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza ve geleceğimize bu bereketi ihsan etsin diye dua ediyor ve gayret ediyoruz.

“BÖLGEMİZDE VEKALET DEVLETLER ÇIKMIŞTIR”

Doğu Akdenizde ki çalışma yalnızca zihinlerde değil. Yunanistan ve mısırın kendi arasında anlaşma yapmış olması uluslararası hukuka aykırı bir işlemdir ve kendi ülkelerindeki entellektüeller bile karşı çıkmışlardır. Yunanistan mısır karşısında, mısır ise Yunanistan karşısında hak kaybına uğradığını kendi idarecilerince belirtmiştir. Ama bölgemizde vekalet devletler çıkmıştır. Yunanistan tek başına değildir ve söylediği yalnızca kendisi ile alakalı değildir. Fransanın Makron’u yalnızca kendi ülkesinin devlet başkanlığından değil, aynı zamanda bir  Yahudi grubu olan bankacılığın içerisinden gelen ülke başkanlığına kadar çıkartılmış birisidir.

“BU TARİHLERİN HİÇBİRİ TESADÜF DEĞİLDİR”

Bunların başını çektiği çalışma bir noktada yalnızca kendileriyle sınırlı değildir. 2013’te gezi parkı olayları, 17-25 aralık senaryoları ve mit krizi ile beraber ülkeyi 15 temmuz 2016’ya taşımışlardır. Bu tarihlerin hiç bir tanesi tesadüf değildir. FETÖ darbe girişimi yalnızca Türkiye’de ki idari yapıyı değiştirmeye yönelik değildir, ufkumuzda ki insan yapısını değiştirmeye dönüktür.

Konuşmaların ardından yapılan Merkez İlçe Başkanlık Seçiminde seçime tek listeyle giren Nail Öztürk, yeniden AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı oldu.

ÖZTÜRK BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin