AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Değerli hemşehrilerim ve Cumhuriyetimizi 2053-2071 hedeflerine taşıyacak geleceğimizin teminatı sevgili gençler,Türk Milleti olarak şanlı tarihimizin önemli bir dönüm noktalarından Cumhuriyetimizin ilanının 98.yılını büyük bir coşku ve heyecanla hep birlikte kutluyoruz.

Cumhuriyet Bayramımız vesilesiyle ortaya koyacağımız birlik beraberlik tablosu, Anadolu toprakları üzerinde hesabı olanlara verilecek en güzel cevaptır. Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, fedakârlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir. Biz, farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, bizi birbirimize sarsılmaz bağlarla bağlayan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçılarıyız.

En zor şartlarda; bütün imkânsızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletin mensuplarıyız.
Türkiye Cumhuriyeti; asırlardır hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden asil bir milletin şahlanışının, küllerinden yeniden doğuşunun nişanesidir.

Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümü münasebetiyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, siz değerli hemşehrilerime en içten selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

SELİM YAĞCI
AK Parti Bilecik Milletvekili
İçişleri Komisyon Üyesi
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin