AK KOYUN KARA KOYUN BELLİ OLACAK!..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantıları 2 Mart Pazartesi Günü Başlayacak.

Sekiz gündem maddesinin görüşülerek karara bağlanacağı maddeler  arasında en fazla merak edilen gündemin 6. maddesi olacağı kaydedildi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Şubat ayı toplantısında adı geçen konu imar komisyonunun alel acele toplanmasıyla gündeme alınmış ve Başkan Semih Şahin tarafından 3 kez oylanmıştı.

Buna rağmen oylama sonucunu yorumlamakta zorlanan Şahin son olarak maddenin kabul edildiği yönünde görüş bildirmiş idi.

Bilecik kamuoyunda çok konuşulan ve tartışılan konuyu veto etme hakkını kullanarak veto eden Belediye Başkanı Semih Şahin adı geçen tartışmalı konuyu tekrar Mart Ayı toplantısına aldığı belirtildi.

CHP’li üç Meclis üyesi Birol Ünsal, Semih Tuzak ve Bülent Kaya’nın (RED) Oy’u kullandığı, yine CHP’li üye Muharrem Tüfekçioğlu’nun (EVET) oyu kullandığı, Başkan yardımcısı Melek Mızrak Subaşı’nın ise (ÇEKİMSER) oy kullandığı madde için adı geçen Meclis üyelerinin ve Başkan Semih Şahin’in ne gibi hareket edecekleri ve hangi yönde OY kullanacakları merak edilirken; İYİ Parti’li üç Meclis üyesi Ahmet Gürses, M.Sadık Kaya ve Birsen Okatan’ın da alacakları tavrın belirleyici olacağı biliniyor.

2 Mart Pazartesi günü saat 17.30’da ilk birleşimin yapılacağı Belediye Meclisinde görüşülecek olan diğer gündem maddeleri aşağıdaki gibi:

 

AK KOYUN KARA KOYUN BELLİ OLACAK!..
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin