AHMET GÜRSES;”Yiğitlerimizin Adı Ölümsüzlük Anıtına Yazılmıştır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÜRSES;” UNUTULMAZ DESTANLARINDAN BİRİ YAZILMIŞTIR”

Balkan Savaşlarının 106. yıl dönümünde İYİ Parti önceki dönem İl Başkanı, Millet İttifakı Belediye Meclisi Kontenjan Adayı Ahmet Gürses bir mesaj yayımladı.

BİR TEK AHMET GÜRSES YADETTİ

31 Mart yerel seçimelrine sayılı günler kala Tarihimizde böylesine önemli yeri olan Balkan Savaşlarının 106.yılında siyasi parti temsilcilerinin ve adaylarının yad etmemeleri dikkatlerden kaçmazken; Gürses’in mesaj yayımlaması ise olumlu karşılandı.

Ahmet Gürses mesajında şu ifadelere yer verdi.

GÜRSES; “İSTİKLALİN RUHU KAZINMIŞTIR”

“26.Mart Balkan Şehitlerini anma günü.“Sadece düşmanla değil aynı zamanda açılık, sefalet ile de savaşan ama bağımsızlığı ve özgürlüğü için canını feda etmekten bir an bile çekinmeyen Balkan Şehitlerimizi, isimsiz kahramanlarımızı rahmet, şükran ve minnetle anıyor; aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.
(“Bugün özgürce alınan nefesler, dün vatan için bağışlanan ömürlerin eseridir.
106 yıl önce bugün, acı ve şanlı hatıraların en güçlü tanığı Balkan coğrafyasında tarihin en unutulmaz destanlarından biri yaşanmıştır. İmkansızlıklar içinde çırpınarak vatanı hakkıyla savunan yiğitlerimizin adı ölümsüzlük anıtına yazılmıştır.
Bugün, milletimizin her bir ferdinin yüreğinin ve umutlarının yaşadığı ecdat yadigarı Balkanlar’ın her karış toprağına istiklalin ruhu kazınmıştır.” dedi.

AHMET GÜRSES;”Yiğitlerimizin Adı Ölümsüzlük Anıtına Yazılmıştır
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin