KARI-KOCA MÜHENDİSLER AMA UĞRAŞTIKLARI İŞ İSE…?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Merkezde yeni faaliyete giren bir işletmenin sahipleri genç bir Mühendis çift…

JEOLOJİ VE MAKİNE MÜHENDİSİ GENÇ BİR ÇİFT…

Jeoloji Mühendisi AyşeGül ile Makine Mühendisi eşi Ercan Çirpik açtıkları Kahvaltı & Fasfootd ile geçimlerini sağlıyorlar.

Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi No. 59/2 de 8 (KYK KIZ YURDU KARŞISI) “ZEYTİN KAHVALTI&FASTFOOD” adıyla geçtiğimiz gün faaliyete açtıkları işyerinde işlerden memnun olduklarını belirttiler.

GENÇLERE ÖNEMLİ TAVSİYELERDE BULUNDULAR

Süleyman Demirel Üniversitesinde okuyarak tanışan Çirpik’lerin 1 Yaşında Çınar Mete adında çocukları da olan genç mühendisler yaptıkları açıklamada Mühendislik okuduklarını ancak ülkedeki işsizlik sorununun ortada olduğunu vurgulayarak, böyle bir işe girdiklerini ifade ettiler.Üniversitede okuyan özellikle Mühendislik okuyan gençlere de tavsiyelerde bulunan Çirpik çifti mutlaka bir farkındalık yaratmaları gerektiğini, yurtdışına gitmelerini, kendilerini geliştirmeleri gerektiğini de sözlerine eklediler. Aslen Edirne’li olan Ayşegül Çirpik Bilecik’i ve Bilecik insanını çok sevdiğini belirtti.

FİATLAR ÇOK UYGUN

Serpme kahvaltı, açık kahvaltı, tost, gözleme ve sıcak-soğuk içeceklerin yer aldığı işletmede fiatların da uygun olduğu kaydedildi.

Genç Mühendisler Ayşegül ve Ercan kardeşlerimize yeni açtıkları işletmenin hayırlı-uğurlu olamasını diler, bol ve bereketli kazançlar temenni ederiz.

(11HABER)

 

 

 

KARI-KOCA MÜHENDİSLER AMA UĞRAŞTIKLARI İŞ İSE…?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin