7 Yıldızlı Bir Bilecik

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

”24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri” ilimizde ve tüm yurdumuzda huzur içinde tamamlanmış, demokrasimiz bir sınavı daha başarı ile geçirerek daha da güçlenmiştir.

 

İlimizdeki seçim süreci, gerek seçim çalışmaları, gerek oylama işlemleri gerekse seçim sonrasında, ileri seviyede bir demokratik olgunluk, barış, kardeşlik ve huzur içerisinde geçirilmiştir.

 

Söz konusu sürecin ortaya çıkmasında katkısı olan tüm Bileciklilere, sayın adaylarımıza, siyasi partilerimizin değerli yöneticilerine ve günlerdir fedakarca çalışan kamu görevlilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve her birini yürekten kutluyorum.

 

Bugün, yine ve yeniden Bilecik ve ülkemiz için bir ve beraber olma vakti. Biricik evlatlarımızın geleceği, milletimizin refahı ve devletimizin bekası için el ele, gönül gönüle birlik ve beraberlik içinde çalışma vakti. 7 yıldızlı bir Bilecik, bölgesinde ve dünyada söz sahibi yeni Türkiye’yi barış ve kardeşlik içinde yaratma vakti.

 

Bu duygu ve düşüncelerle seçim sonuçlarının ilimiz ve ülkemizdeki birlik, beraberlik ve kardeşliği güçlendirmesini; aziz milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını tüm yüreğimle temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.”

Tahir Büyükakın

Bilecik Valisi

7 Yıldızlı Bir Bilecik
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin