43 KİŞİLİK BOZÜYÜK FETÖ DOSYASINDA KARAR VERİLDİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında iki gündür devam eden, aralarında tutuklu ve Adli kontrol şartıyla serbest bırakılanların bulunduğu Bozüyük dosyasında mahkeme kararını verdi.

 

Edinilen bilgiye göre, aralarında Öğretmen, Esnaf ve İş Adamlarının bulunduğu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında tutuklu bulunan 15 zanlı ile Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılan toplam 43 şüphelinin iki gündür devam eden duruşması bugün sona erdi.

 

Sanıkların ve Avukatların savunmalarını tek tek yaptıkları duruşma sonunda Savcı, tutuklu bulunan 15 zanlının tutukluluk hallerinin devamı ve adli kontrol şartıyla serbest bulunan 28 şüphelinin ise şartlı tahliyelerinin devam etmesine yönelik mütalaasını okudu.

 

Ağır Ceza Heyeti ise mütalaaya uyarak, 15 zanlının tutukluluklarının devamına, 28 şüpheliden 27’sinin şartlı tahliyelerinin devamına bir kişinin ise Adli Kontrol Şartı’nın kaldırılarak Yurt dışı yasağının devamına karar verdi.

 

Diğer yandan, bir daha ki duruşma ise 10 Ağustos 2017 Perşembe günü gerçekleşecek.

43 KİŞİLİK BOZÜYÜK FETÖ DOSYASINDA KARAR VERİLDİ!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin