» 40 Yıllık Öğretmenin İşte O Önemli Mesajları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Ticaret Meslek Lisesi meslek dersleri ilk öğretmenlerinden, Erdoğan Aytan emekli oldu.4O Yıllık meslek hayatının ardından Bilecik’ten evlenen ve Bilecik’e yerleşen Aytan buna ilişkin olarak kısa bir video çekerek  veda konuşması gerçekleştirdi.

Bugüne kadar yaklaşık 4 bin 500 öğrenci mezun ettiğini ve ilk mezunlarının ise torun sahibi olduklarına vurgu yaparak öğrencileriyle gurur duyduğunu belirtti.

Öğretmen meslektaşlarına da önerilerde bulunan emekli öğretmen Erdoğan Aytan öğrencileri arasında ayırım yapmamalarını, onları çok sevmeleri gerektiğini kaydetti.

Meslek hayatı boyunca bir çok anılarının bulunduğunu anlatan Aytan en son öğrencileri tarafından kendisine yapılan bir şakanın kendisini çok etkilediğini ve yaşamı boyunca da bu anıyı unutamayacağını aktardı.

Yine öğrencisi olan Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri ve Haber228 sahibi Uğur Baklacı tarafından da o dönemde haberi yapılarak Ulusal basında yer almasından oldukça mutlu olduğunu söyleyen Erdoğan Aytan’ın o duygusal videosu:


 

» 40 Yıllık Öğretmenin İşte O Önemli Mesajları
Subscribe
Bildir
guest

3 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet UCAR.

Hocam senden allah razi olsun Emeklilik hayatinda basarilar dilerim yolun bahtin acik olsun.Gorusmek uzere Okulumuzun yemeklerinde yine bulusmak dilegi ile allaha emanet olyn Bozuyukten sevgi ve saygilarimi iletirim.

Emel oksay

Bu ülkenin sizler gibi idealist öğretmenlereher zaman ihtiyacı var hocam

Nalan Arslan

Kolay değil,kırgınlıklar,övgüler, çıkarlar 40 yılda hepsi var.

Bizi Takip Edin