2020 Bütçesi 135 Milyon TL

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısı Semih Şahin Başkanlığında gerçekleşti.

 

 

 

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde toplanan Belediye Meclisi Meclisten geçen Bilecik Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi 135 milyon TL olarak netlik kazandı.

“UTANIYORUM”

Bilecik Belediye Başkanı semih Şahin, “Kanalizasyonumuz dışarı akıyor, bu Bilecik’in ayıbıdır, ben utanıyorum. Şehir olmak alt yapıyla başlar, alt yapı yapmakta belediye başkanları için çok iyi değildir aslında ama ben yapacağım.” dedi.

“Vatandaşımıza Ekonomik Yük Yansıtılmasın”

AK Parti Grup Sözcüsü Çetin Kaya 135 milyon TL’lik Bütçenin gerçekleştirilmesi için vatandaşa ilave yüklenmesini istemediklerini belirten Kaya, “Vatandaşımıza ekonomik yük yansıtılmadan isteriz ki bütçe gerçekleşsin. Bu bütçe ilimize hizmet anlamına geliyor ama geçtiğimiz yılların bütçelerinde yaşanan artışlara baktığımızda bu yılki artış çok fazla görünüyor. Bu durum bize çok gerçekçi gelmiyor” ifadelerine yer verdi.

Trafik Sıkıntısı Her Geçen Gün Artıyor

MHP’li Hamdi Salt; “trafik sorunu için Başkan Semih Şahin’e “Başkan Şahin’in göreve geldiğinden beri şehrin acil çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgilenilmiyor. Acil çözüm bekleyen hiçbir sorunu çözmediniz. Trafik sıkıntısı her geçen gün artıyor, Ana yollardan mahalle aralarına taştı” diye konuştu.

Belediye Başkanı Semih Şahin trafik sorununu değerlendirerek “merak etmeyin, çözeceğiz” dedi.

“AK Parti ev MHP’den Red”

 

AK Parti ve MHP meclis üyeleri fiyat artışlarının fazla olduğunu söyleyerek, birçok başlık altında kabul edilemez fiyat artışları için red yönünde oy kullandı.

Zamlar, CHP ve İYİ Parti grubunun oylarıyla oy çokluğu ile kabul edildi.

2020 Bütçesi 135 Milyon TL
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin