2019 Yılında 477 Proje Uygulandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Bilal Şentürk başkanlığında yapıldı.

Vali Şentürk, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, kış sezonunda proje bazında hazırlıkların iyi değerlendirerek, iş sezonu açıldığında projelerin tamamlanması gerektiğinin altını çizdi.

Yürütülen çalışmaların birbirini tamamlamasının önemli olduğu vurgusunu yapan Vali Şentürk, ”Tamamlanan çalışmaların ve projelerin bölge bazlı bize iletilmesi ve vatandaşlarımızın da doğru ve seri bir şekilde bilgilendirilmesinin yerinde olacağını düşünüyorum. Bugüne kadar hizmet etmiş kamu kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. 2020 yılında da kamu hizmet standartlarının yukarıya çıkarılması noktasında birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmaların halka doğru anlatılması ve vatandaşın memnuniyetinin de sağlanması önemli. Temel yönetim felsefemiz, genel kamu hizmet standardının yükseltilmesi ve devletimizle vatandaşımızın iç içe memnuniyetini sağlayarak hizmet sunma anlayışı içerisinde olacağız.” dedi.

Bilecik genelinde birçok projenin yer aldığını ve 2019 yılında 477 adet projenin uygulandığını bildiren Vali Şentürk, ”2019 yılı sonu itibariyle bunların 308 adedi gerçekleştirilmiş ve tamamlanmıştır. 105 adedinde çalışmalar devam ediyor, 9 adedi ihale aşamasında, 1 adedinde ihale yapılmış ve 54 adedinde ise henüz işe başlanmamış. Bu projelerin toplam değeri 1 milyar 927 milyon 903 bin liradır. 2019 yılında bunlara tahsis edilen ödenek miktarı 530 milyon 623 bin liradır. Bu dönem sonuna kadar 416 milyon 418 bin lira harcanarak yaklaşık yüzde 79 harcama oranı gerçekleştirilmiştir.” diye konuştu.

İlçe kaymakamları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, 2019 yılı yatırımları ve 2020 yılı projeleri, yatırımcı kuruluşlar tarafından anlatıldı.

2019 Yılında 477 Proje Uygulandı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin