2019 yılı için öngörülen tahmini bütçesinin 92 milyon TL

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Nihat Can başkanlığında gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda 8 gündem maddesi görüşüldü.

 

Bilecik Belediyesi Bilecik Belediyesi’nin 2019 yılı için öngörülen tahmini bütçesinin 92 milyon TL olduğunun belirtildiği oturumda bütçe üzerinde çalışması için Bilecik Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu’na görev verildi. Komisyondan gelecek rapor Aralık ayı belediye meclisi toplantısında görüşülecek ve bütçeye son şekli verilecek. Öngörülen 92 milyon TL’lik bütçenin meclis tarafından onaylanması halinde belediye bütçesi bir önceki yıla göre 10 milyon TL artmış olacak.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonu’ndaki toplantıda ilk olarak 2019 yılına ait performans programı görüşüldü. Program, oybirliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Gündem maddelerinin devamında Bilecik Belediyesi’nin 2019 yılında uygulayacağı ücret ve tarifeler ile kira bedellerinin tespiti için çalışma yapılmak üzere oybirliği ile ilgili komisyonlara gönderildi.

 

Gerçekleştirilen Kasım ayı meclis toplantısında ayrıca İmar Konuları da görüşüldü.

MECLİS ÜYESİ ZAFER ATASEV UNUTULMADI

Belediye meclisi toplantısında; geçtiğimiz yıl Kasım ayında vefat eden CHP Belediye Meclis Üyesi Zafer Atasev unutulmadı. CHP grubu, Atasev’in fotoğrafını meclis sıralarına koyarak karanfil bıraktı. Belediye Başkanı Nihat Can ile diğer partilerin grup sözcüleri de Zafer Atasev’e rahmet dileklerinde bulundu.

2019 yılı için öngörülen tahmini bütçesinin 92 milyon TL
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin