2 KÖY ANLAŞILIRSA O SORUN ÇÖZÜLECEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MEHMET YILMAZ:” İKİ KÖY ARASINDA SULH İLE BU SORUN ÇÖZÜLEBİLİR”

Bilecik İYİ Parti İl Genel Meclis üyesi ve İl Başkanı Mehmet Yılmaz kendi köyü olan merkeze bağlı İlyasça köyünün yıllardır çektiği su sıkıntısını dile getirdi.

 

Yılmaz, 11Haber’e yaptığı  açıklamasında komşu köyleri olan Osmaneli Belenalan köyünde yeteri kadar içme suyu bulunduğunu belirterek iki köy arasında anlaşılması halinde adı geçen sudan kendi köylerinin de faydalanabileceklerini aktardı.

“BÖYLE GİDERSE TANKERLERLE SU GELECEK”

Başkan Mehmet Yılmaz açıklamasında 1970’li yıllarda o dönemin YSE tarafından içme suyu getirildiğini ancak yetersiz olduğunu söyleyerek daha bu mevsim şartlarında şimdiden İlyasça köyünde içme suyu sıkıntısı olduğunu belirterek böyle giderse Ağustos, Eylül aylarında tankerlerle köye su getirileceğinin altını çizdi. Başta Belenalan köyü muhtarı ve köylüleri olmak üzere iki köy arasında yapılacak bir anlaşmayla su sıkıntısının çözüleceğini kaydeden Yılmaz; Bilecik merkezde bu tür su sıkıntısı olan İlyasça ve Örenköy olduğunu, başta Devlet yetkililerin olmak üzere Vali beyin, İl Özel İdaresinin,DSİ’nin bu konuya destek vermeleri halinde yıllardır süre gelen sorunun ortadan kalkacağını ifade etti.

İYİ Parti Bilecik İl Genel Meclis Üyesi ve İl Başkanı Mehmet Yılmaz’ın 11Haber’e yaptığı özel açıklamasını videodan izleyebilirsiniz.

 

2 KÖY ANLAŞILIRSA O SORUN ÇÖZÜLECEK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin