19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bilecik’te, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanı’nda, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve beraberindeki muhtarlar Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşını okudu.
‘Muhtarlarımızla Buluşuyoruz’ adlı toplantıların son derece faydalı olduğunu belirten Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, “muhtarlık teşkilatının toplumsal yaşantıdaki ve yerel yönetimlerdeki önemi temel taşı ve köprü vazifesi gören kişiler olarak hizmet etmeye devam ediyoruz.
Çınar; Bizler muhtarlar olarak böyle geçmişi köklü bir kuruluşun mensubu olduğumuz için ve insanlarımıza yardım ettiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah hep birlikte devletimizin ve belediyelerimizin güzel hizmetlerini insanımızla buluşturmaya devam ederiz. Mahallelerimiz, köylerimiz, belde ve ilçelerimize herkesin kabul ettiği yerel yönetimlerin temel taşı ve köprü vazifesi gören kişiler olarak hizmet etmeye devam ediyoruz. Gerek sayın valimiz gerekse belediye başkanlarımız ile belirli aralıklarla buluşmaya ve insanımızın talep, görüş ve sorunlarını en kısa sürede hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Bu anlamda Bilecik Belediye Başkanlığımız tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Muhtarlarımızla Buluşuyoruz’ adlı toplantılarımız son derece faydalı görüşmelere aracılık ediyor. İnşallah bu tür buluşmalarımız devam eder ve güzel gelişmeler kaydederiz” diye konuştu.
19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin