112 Hattı’nı aradı ve öyle bir şey istedi ki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde oluşturulan ”Vefa Sosyal Destek Grubu”, yaşlı kadının muhabbet kuşu talebini yerine getirdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 67 yaşındaki Mevlüde Küflüoğlu, Vefa İletişim Merkezi 112 Hattı’nı arayarak, tek başına yaşadığını ve yalnızlığını gidermek için muhabbet kuşu alınması talebinde bulundu.

Küflüoğlu, Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki evine gelen Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine, ”Mavi kanatlı” muhabbet kuşu ile yem almaları için 50 lira verdi. Ekip, kent merkezindeki evcil hayvan dükkanından belirttiği özellikte muhabbet kuşu ve yemini alarak, Küflüoğlu’na teslim etti.

Muhabbet kuşuna ”Vefa” ismini vereceğini ifade eden Küflüoğlu, ”Bu salgından dolayı dışarı çıkmam yasak. Evde yalnız olduğum için canım sıkılıyordu. ”Vefa Sosyal Destek İletişim Merkezi”ni aradım. Muhabbet kuşu talebinde bulundum onlarda sağolsunlar talebimi yerine getirdiler. Çok mutlu ve memnun oldum. Daha önce muhabbet kuşu beslemiştim. Onunla birlikte zaman geçireceğim.” dedi.

112 Hattı’nı aradı ve öyle bir şey istedi ki
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin