“11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen “Geleceğe Nefes Ol”  kampanyasında 11 Kasım saat 11.11’de 81 ilde eş zamanlı olarak 2023 farklı noktada 11 milyon fidan dikildi.

Bilecik il genelinde ise 43 ayrı noktada 32 bin 210 fidan toprakla buluştu.

Merkeze bağlı Abbaslık Köyü’ndeki gerçekleşen etkinliğe; Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Belediye Başkanı Semih Şahin, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bursa Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Bozan, daire müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, civar ilçe ve belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik’te yaklaşık 32 bin fidanı toprakla buluşturduklarını ifade ederek, “Tarım ve Orman Bakanlığımızın başlatmış olduğu ve cumhurbaşkanımızın desteğiyle tüm ülke sathında 11 milyon fidanın toprakla buluşturulacağı proje kapsamında Bilecik’te yaklaşık 32 bin fidanı toprakla buluşturuyoruz. 43 ayrı noktada bu çalışma yapılıyor. İnşallah amaç hasıl olacaktır, fidanlarımızı diktiğimiz gibi korunup geleceğe taşınması noktasında gereken sorumlulukları alacağız inşallah” dedi.

“11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin