1.SIRA ADAYI GİBİ ÇALIŞIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik 2. Adayı Av.Faik Akarkarasu adeta 1.sıra adaymış gibi çalışıyor. Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi siyasi partilerin adayları sahaya inerek çalışmalara başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik 2.sıra adayı Av. Faik Akarkarasu İl merkezinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Geçtiğimiz akşam Belediye Kültür Sitesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan Akarkarasu ve CHP’liler ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyareti de gerçekleştiren Milletvekili adayı Akarkarasu ve beraberindekiler vatandaşın ilgisinden memnun olduklarını belirttiler.

“AKARKARASU;” ÖZLEDİĞİMİZ TÜRKİYE’YE HEP BİRLİKTE KAVUŞACAĞIZ”

Av.Akarkarasu; “ ben adaylığımı açıkladığım gün de söylemiştim söz konusu Vatansa gerisi teferruattır. Evet şimdi gerçekten söz konusu Vatan. Herkese, hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Türkiye bunaldı, sıkıştı, Ülkenin nefes almaya ihtiyacı var, oksijene ihtiyaca var. Ve inanıyorum ki 25 Haziran’da özlediğimiz Türkiye’ye hep birlikte kavuşacağız. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’nin başkanlığında Türkiye genciyle, yaşlısıyla kardeşçe yaşamanın mutluluğunu tadacaktır” diyerek Bilecik merkezde esnaflardan ve vatandaşlardan gördükleri ilgi ve alakadan memnun olduğunu, Üniversite öğrencilerinin de kendilerine  teveccüh gösterdiğini belirtti.

1.SIRA ADAYI GİBİ ÇALIŞIYOR
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Merakli

Herşey istemek ve emek ıle olur

Bizi Takip Edin